מתי לעשות בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

06/02/2014 | 00:20 | מאת: יעל

שלום הומלץ לי לעשות את בדיקת מי השפיר החל מהשבוע ה-17 בשל הבדיקות הרבות שיש לבצע במיקרה שלי. שאלתי היא כיצד לחשב מתי מתחיל השבוע ה-17 אצלי, מכיוון שהמחזור שלי הוא נע בין 30 ל-31 יום ועל פי מדידת החום שערכתי תאריך הביוץ שלי היה ב 13 לנובמבר 2013 תודה

23/02/2014 | 23:19 | מאת: ד"ר רחל מייקלסון-כהן

שלום יעל, כדאי לברר את גיל ההריון המדוייק אצל רופא הנשים שלך. בהצלחה, ד"ר רחל מייקלסון-כהן מומחית במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחית בגנטיקה רפואית המרכז הרפואי שע"צ 02-6555999

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה