שמירת מי שפיר אם יחידנית

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/02/2014 | 10:44 | מאת: מיכלא.

אתמול ביצעתי מע שפיר ולרשונה שמעתי על שמירת מי שפיר . העניין שלא בדיוק הבנתי למה, רק שזה קשור לבדיקות גנטיות. העניין שאני עשיתי כל בדיקה אפשרית גנטית. אבל התורם זרע עשה מה שהוא אמור לעשות בבנק הזרע וזהו. אז השאלה האם שמירת מי שפיר תקפה גם עליי? תודה רבה

23/02/2014 | 23:50 | מאת: ד"ר רחל מייקלסון-כהן

שלום לליב, אני ממליצה לבדוק נשאות למחלה זו אצל תורם הזרע. בהצלחה, ד"ר רחל מייקלסון-כהן מומחית במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחית בגנטיקה רפואית המרכז הרפואי שע"צ 02-6555999

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה