אספירין ובדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

31/01/2014 | 00:28 | מאת: שישו

שלום אני נוטלת אספירין מיקרופרין 75 מג כ-4 חודשים. אני בת 38 מבצעת בדיקת מי שפיר. 3 ימים ללא אספירין וצריכה לעבור מחר מי שפיר. לצערי לא עדכנו אותי במרפאת הריון בסיכון הגניקולוגית שמטפלת בי ולא הרופאה בנטילת בי מקופח שעליי לבצע הפסקה טרם הבדיקה. אני גם לא בדקתי זאת טרם.כי סמכתי על הדרכתן.בכל אופן שלחו אותי הביתה ביום הבדיקה וביקשו שאחזור ביום הרביעי ללא אספירין לפי המלצת הרופא. האם לא מוקדם מידי ?הבנתי שצריך לפחות 5 ימים. האם יכול לגרום נזק לעובר או לי? האם הדימום יהיה יותר אינטנסיבי?איך אדע אם הדימום הוא חלק מתרופת דילול הדם או חלק שגרתי מהדיקור? לא חששתי אבל כעת שקראתי שצריכים לחכות לפחות 5 ימים אני תוהה אם כדאי ללכת מחר. אשמח לתגובה בהקדם.תודה רבה

31/01/2014 | 01:12 | מאת: שישו

בהמשך , פרט נוסף כעת בשבוע 18.3.

04/02/2014 | 17:54 | מאת: פרופ' יובל ירון

אנו נוהגים להפסיק שבוע לפני הבדיקה א9ם כי ייתכן וזו זהירות יתר. מציע שתתיעצי עם הרופא שרשם לך את הטיפול פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה