מיעוט מי שפיר- דיקור שבוע 18

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

23/02/2013 | 11:05 | מאת: גיל

שלום רב, אשתי בשבוע שמונה עשרה להריונה ואובחנה עם מיעוט יחסי של מי שפיר AFI ~8.8, להבנתי מתחת לחציון. שאלתי היא : האם כדאי לדחות את בדיקת מי השפיר לשבוע עשרים על מנת לאפשר הגדלת כמות מי השפיר ובכך למזער את הסיכונים הכרוכים בבדיקה כאשר כמות מי השפיר נמוכה. תודה

24/02/2013 | 12:47 | מאת: פרופ' יובל ירון

זה מאד אינדיבידואלי ולא אוכל לתת לכם ייעוץ ללא שאי רואה בעצמי את כמות המים פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il www.facebook.com/Prof.Yuval.Yaron

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה