בדיקת מי שפיר אחרי טיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/02/2013 | 11:45 | מאת: דניאל

שלום , אני חוזרת מטיסה ארוכה של 11 שעות , כאשר ביום הנחיתה אהיה בשבוע 19+1 ורציתי לעשות את בדיקת מי שפיר . 1.האם מומלץ לעשות את בדיקת מי השפיר ביום נחיתה מטיסה ארוכה? 2. עד איזה שבוע אפשר לעשות את בדיקת מי השפיר ראיתי שחלק אומרים שבוע 20 וחלק עד 22 , מה נכון? אודה על תשובתך

10/02/2013 | 14:36 | מאת: פרופ' יובל ירון

אפשר לעשו מי שפיר אחרי טיסה אין מניעה לבצע עד שבוע 22+6 ימים פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il www.facebook.com/Prof.Yuval.Yaron

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה