מנוחה- מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

12/01/2013 | 22:04 | מאת: מיטל

אני אמורה לעבור בדיקת מי שפיר בעוד שבועיים ומעט לחוצה מזה.. רצית לשאול על המנחוה שאחרי, האם הכוונה למנוחה במיטה או הכוונה להישארות בבית כיומיים? האם ניתן לחזור לעבודה אחרי 3 ימים? לחזור לשגרה? בחלק מהמקומות קראתי שיש להשאר במיטה 24/48ש', האם כך הדבר? תודה

13/01/2013 | 17:54 | מאת: פרופ' יובל ירון

אין צורך בשכיבה במיטה. מספיק לנוח ביום הבדיקה ולמחרת פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il www.facebook.com/Prof.Yuval.Yaron

13/01/2013 | 19:43 | מאת: מיטל

תודה על תשובתך פרופ' יובל. אני גרה בקומה 3 ללא מעלית. האם תהיה בעייה להעלות אותן ברגל מיד לאחר הבדיקה? תודה

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה