מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/01/2013 | 20:32 | מאת: yael

שלום רב, אני בת 36 אמא לשלוש בנות כרגע אני בחודש חמישי מפאת גילי החלטתי לעשות מי שפיר ושיפ . בדיקת השיפ יצא תקינה אך במי השפיר התגלה כי לעובר יש 47 כרומוזימים במקום 46 קראו לי ולבעלי על מנת לבצע בדיקת דם כדי לבדוק אם אחד מאיתנו נשא של משהו גנטי זה זה אומר לגבי העובר אם זה שכיח או שיכול להסתבך ולהגיע לתוצאות לא טובות

06/01/2013 | 16:53 | מאת: פרופ' יובל ירון

נשמע לי מדאיג - לא ברור באיזה כרומוזום עודף מדובר ולכן לא יכול לתת ייעוץ יותר מפורט, אבל כאשר יהיו לך תוצאות צרי קשר פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il www.facebook.com/Prof.Yuval.Yaron

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה