מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

15/11/2010 | 06:51 | מאת: סיגל

שלום אני צריכה לעבוד מי שפיר שבוע הבא בס"ד יום חמישי ביום שני לאחר מכן שזה יוצא 4 ימי מנוחה אני חוזרת לעבודה.שאלתי היא אני עוסקת במשק בית במידה ואני חוזרת לעבודה האם קיים סיכון לעובר כי זה עבודה פיזית,אבל אני לא מרימה דברים כבדים או מזיזה דברים כבדים.האם לחזור לשגרה או להוציא ימי מחלה? בתודה רבה!

17/11/2010 | 14:51 | מאת: פרופ' יובל ירון

אפשר לחזור לשגרה רגילה לחלוטין כלל עבודה פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 0525-052540 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה