התקררות ובדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/05/2010 | 09:32 | מאת: אלין

יש לי בדיקת מי שפיר ביום ו' בבוקר ואני מקוררת עם נזלת ואף סתום (בדקתי חום היום בבוקר יום ד'-חום 37.4) האם מומלץ לי לעבור את הבדיקה אני מפחדת שאולי הגוף לא חזק או שאין קשר בין הדברים? אשמח לתשובה כמה שיותר מהר כי מועד הבדיקה קרוב מאוד תודה.

05/05/2010 | 09:34 | מאת: אלין

אגב אני עושה את הבדיקה אצל ד"ר יורם מנור שמעתי שהוא מאוד מקצועי אשמח חוות דעת...

10/05/2010 | 09:42 | מאת: פרופ' יובל ירון

עדיף לא לעשות כאשר חולים נראה לי שכבר עבר המועד לבדיקתך - אם עשית מקווה שעבר בשלום דרך אגב - דר מנור רופא מצוין פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. טל: 0525-052540 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה