בדיקת מי שפיר התזמון

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/04/2024 | 23:00 | מאת: יהלי

שלום דר האם שליה אחורית מרגינלית מפריעה לביצוע הבדיקה? (הודגמה בסקירה מוקדמת 14 פלוס 2) והבדיקה שלי מחר שבוע 18 בדיוק. זה בסדר או צריך לדחות? בנוסף, מתגוררת זמנית עם הוריי, אבי עם דלקת גרון חריפה משתעל בלי סוף. אניכ רגע בסדר ללא סימפטומים אבל חוששת שנדבקתי/אדבק חלילה ואצטרך להשתעל לאחר הבדיקה והרי אסור להתאמץ וזה יאמץ חלילה את הבטן. אפשר לקיים את הבדיקה? תודה

שלום, אין מניעה מביצוע הבדיקה בגלל מיקום השליה. רצוי להזהר ולא להדבק. אם את מרגישה חולה-תתיעצי עם מבצע הבדיקה. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

11/04/2024 | 08:12 | מאת: יהלי

תודה רבה בנוסף, חוששת שמתפתחת לי דלקת שתן. האם זה קשור? תודה.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה