מי שפיר בחרדת אימיםםםם

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/04/2024 | 09:46 | מאת: יהלי

שלום דר, בת 35.5 שבוע כמעט 18 להריון סופר יקר לי. ברוך השם כל הבדיקות כולת שקיפות וסקירה מוקדמת תקינות לגמרי. מבחינת הרופא המלווה שלי מרגע הכניסה להריון לא הייתה שאלה לגבי ביצוע מי שפיר (לדעתו חובה לכולן) לכן גם אמר ש nipt מיותר ולא עשיתי ולא עצרתי לרגע לשקול את העניין כי סמכתי עליו והציג זאת כמו עובדה קיימת. כעת הבדיקה בעוד יום ואני בחרדת אימים (מהסכנות של הבדיקה עצמה כמו חלילה זיהום או הפלה, עברתי לצערי כרב הפלה ספונטנית בשבוע ה6 להריון קודם ועוד אין לי ילדים) ופתאום שומעת מחברות גם מבוגרית יותר שבחרו שלא לעשות את הבדיקה ותוהה מה הדעה/ההמלצה הרווחת כיום. תודה.

שלום בגילך יש המלצה לבצע דיקור מי שפיר. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה