מי שפיר- תחושות בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

20/02/2024 | 15:33 | מאת: דרי

שלום ד״ר, בהריון, שבוע 23 כבר כמה ימים יש לי הפרשות מרובות ולפעמים הרגשה של רטיבות בדקתי במגן תחתון ולא ראיתי שיש הרבה נוזלים אז בטלתי את האפשרות חלילה לדליפת מי שפיר או טפטוף היום הייתה לי סקירת מערכות שנייה והכל תקין רציתי לשאול את הרופא/ סוקר אם כמות המים תקינה ושכחתי מרוב התרגשות פתאום יש לי ספק שאולי חלילה יש לי טפטוף קל כי ההרגשה של ההפרשות שונה קצת אבל אין החרפה מזה כמה ימים האם בסקירה הרופא בודק את כמות המים? מלבד שהכל תקין הוא כן אמר לי היכן המים אבל לא יודעת אם הוא בדק כמות צוואר ארוך וסגור ( לא יודעת אם יש קשר) תודה🙏

שלום, אני משער שהוא בדק, אבל את יכולה לשאול אותו. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה