איחור בקבלת תשובות של הבדיקה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

13/02/2024 | 20:21 | מאת: דנה

היי ב19.1 עשיתי בדיקת מי שפיר מרצון (הריון תקין, עוד לא בת 34) במדיקל. עברו מאז ארבעה שבועות ולא קיבלתי תשובות עדיין. אני אדם חרדתי מאוד, וזו גם הסיבה שבחרתי להבדק, ואני ממש חסרת שקט מאי קבלת התשובות. האם זה סימן רע שהתוצאות מאחרות להגיע או דווקא להפך? :-( במדיקל אמרו לי שיחזרו אליי ולא עשו זאת

שלום, הזמן שלוקח לקבל תשובה לא קשור לסוג התשובה. תנסי לברר עם הרופא שביצע את הבדיקה או עם המרכז הרפואי. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה