התכופפות אחרי בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/02/2024 | 11:01 | מאת: דרי

שלום ד״ר יוסף, בהריון, שבוע 21 לפני שבוע עברתי בדיקת מי שפיר היום בבוקר הייתי במרפאה הכל תקין 🙏 אחרי שבוע מנוחה רציתי להרים בגדים לתוך סל כביסה מהרצפה והתכופפתי לכיוון הבטן ולא התכופפתי עם גב ישר ואז שהתרוממתי הרגשתי לחץ בבטן ( לא זוכרת היכן אם תחתונה או באמצע הבטן) כאב חד כזה למשך שניה ממש הבזק קל ועבר הבגדים עצמם לא כבדים ולא הרמתי בכלל הרבה מה שגרם לכאב זה שהתכופפתי כנראה במהירות ולא בזהירות אני מרגישה בסדר ומרגישה תנועות עובר🙏 האם נגרם נזק חלילה? האם אני יכולה להמשיך כל עוד אין תופעות כאלו כמו לטאטא את הבית, סידור בסיסי? הרמה של 2 ליטר מים זה בסדר למרחק סביר בבית? תודה רבה ועל הפורום🤍

שלום, אני מציע להיוועץ עם רופא מטפל שמכיר אותך לגבי פעילות ספציפית שאת יכולה לבצע. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה