בדיקת דיקור מי שפיר - אשמח לתשובה מהירה🙏

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

29/01/2024 | 10:34 | מאת: הדס

שלום ד״ר, בהריון, שבוע 20 אתמול עברתי בדיקת דיקור מי שפיר יש מעט כאבי בטן וגב תחתון אבל זה תקין לפי מה שהסבירו לי קמתי קצת מהמיטה אחרי מנוחה וראיתי 2 בגדים ברצפה והתכופפתי והרמתי אותם למקלחת וגם העברתי צלחת וכוס מהשולחן לכיור לא משהו כבד האם זה מסוכן? כמובן שלא רוחצת כלים או מרימה כביסות ועבודת הבית לא הרגשתי התאמצות אבל מצד שני פתאום חוששת 😞 מה זה מנוחה ממש מוחלטת לרבות מקלחת? ולגבי זה שהתכופפתי להרים את החולצות הקלילות באופן חד פעמי זה נחשב סיכון? כמובן שאני מעכשיו לא אעשה כלום תודה

שלום, התחלת בזה שיש לך קצת כאבי בטן. ממליץ להיוועץ עם הרופא או בית החולים בו בוצעה הבדיקה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה