Free bHCG גבוה בבדיקת טרימסטר ראשון

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

03/10/2023 | 13:06 | מאת: מודאגת

בת 29, הריון שני שבוע 14. בשקיפות עורפית שביצעתי נצפה עובי ל 1mm. בבדיקות סקר טרימסטר ראשון: PAPP 1.62 MoM Free bHCG 2.72 Mom סיכון לתסמונת דאון לפי גיל :920 סיכון מחושב לתסמונת דאון 1:3200 סיכון מחושב לטריזומיה 18 1:10000 האם הבדיקה תקינה? קראתי שתוצאה של free bHCG מעל 2 אינה תקינה. אמי מאוד בלחץ, אודה לכם לתשובה בבקשה.

שלום הבדיקה מראה על סיכון נמוך לתסמונת דאון. אין משמעות ברורה לערכי hcg כאלה בסקר טרימסטר ראשון. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה