דיקור מי שפיר שבוע 18+1

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

12/09/2023 | 14:58 | מאת: ניצן

שלום, בת 31, שבוע 15+2 לאחר IVF+PGD (ולכן עושה מי שפיר). אתמול הייתה לי סקירה מוקדמת ובסיכום נאמר לי כי יש לי שלייה קדמית נמוכה מכסה חלקית את הפתח עם המטומה פעילה בקצהה התחתון. אציין כי מתחילת ההריון לא היו לי דימומים בכלל. הרופא שעשה את הסקירה המליץ לקבוע את המי שפיר רק לאחר שבוע 19 בגלל מיקום השלייה אך בינתיים התור שיש לי הוא לשבוע 18+1. האם לדעתך כדאי להזיז את הדיקור לשבוע 19 מחשש שזה יכול לפגוע בהריון? תודה ושנה טובה

שלום, אם לא היה דימור אני חושב שלא יהיה יתרון בדחיית הדיקור, אבל ממליץ בכל מקרה להיוועץ ברופא המבצע. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה