מי שפיר- תקופת ה״סכנה״

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

14/06/2023 | 22:21 | מאת: חן

שלום פרופסור, אחת ההתלבטויות שלי לגבי מי שפיר נוגעת לשאלה רק אם אהיה במתח לאורך כל ההריון ללידה מוקגמת בעקבות בדיקת מי שפיר. האם יש תקופה שבה נהוג לומר שה״סכנה״ חולפת? אני מבינה שהשלושמה ימים הכי קריטיים אבל מה הלאה. תודה!

14/06/2023 | 22:22 | מאת: חן

*ד״ר סליחה(:

שלום, בלי שום קשר לדיקור מי שפיר יש תמיד סיכון. ביחס לדיקור- הסיכון לסיבוך בעקבות הדירוק יוד וקה לייחס לדיקור לידה מוקדמת מספר שבועות לאחר הדיקור. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

15/06/2023 | 08:25 | מאת: חן

תודה רבה על המענה אך לא הבנתנ את החלק השני ביחס לדיקור בגלל סיכולי האותיות. תוכל להבהיר? תודה!

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה