מי שפיר עם עכירות בבדיקה באולטראסאונד

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

13/01/2023 | 01:59 | מאת: בלומא

אני בהריון של תאומים זהים היום בשבוע 24+3 במדידות שנעשו היום בעובר A מים בצבע תקין בעובר B יש קצת עכירות במים ראיתי במאמרים שונים שלש אופציות למים עכורים א. דימום בשלב משלבי ההריון ב. הצטננות או דלקת כל שהיא באם ג. משהו מהפתלוגיה או גנטיקה של העובר השאלה שלי אם במקרה זה של תא' זהים יתכן שיהיה אצל אחד צבע כזה ואצל אחד צבע אחר

שלום, יתכן. גם בתאומים זהים יכול להיות הבדל בין התאומים, גם במבנה, גם בגנטיקה , גם בדימום וגם בזהומים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה