התלבטות בנוגע לדיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

04/01/2023 | 01:20 | מאת: שמרית

שלום. אני נמצאת כעת בשבוע 19+4 להריוני השני. הבדיקות שעשיתי עד כה תקינות. מתלבטת מאוד אם לעשות דיקור מי שפיר, בשבוע 4 חליתי בקורונה והיה לי חום יחסית גבוה (38.6) רציתי לשאול האם בעקבות זה כן מומלץ לעשות דיקור מי שפיר כדי לשלול חלילה נזק שנגרם לעובר? האם יש קשר בין הדברים? תודה רבה.

שלום, אני לא מכיר קשר בין קורונה, חום וממצאים בדיקור מי שפיר. בכל מקרה ללא קשר ניתן לשקול דיקור מי שפיר המגלה ממצאים לא תקינים ב כ 1:110 הריונות. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

04/01/2023 | 09:43 | מאת: שמרית

אוקיי. תודה על תשובתך האם זה מאוחר לבצע דיקור מי שפיר בשבוע 20+5?

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה