התלבטות קשה מאוד !!!!!

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

03/12/2022 | 20:18 | מאת: דיה

היי.. נמצאת בפרשת דרכים רצינית מאוד לפני שנה עברתי לידה שקטה עקב מומי מוח בשבוע 28 , הבדיקות מי שפיר ואקסום לאחר הלידה שקטה היה הכל תקין כרגע בהריון בשבוע 32 . סקירה ראשונה תקינה סקירה שניה תקינה אקו לב- vsd וסקולרי קטן וציסטה בכראויד פלקסוס 1.2 ממ חזרתי לרופא שעשה לי סקירה לאחר יומים והוא בעצמו עושה אקו לב עוברי בבית חולים תקין לא ראה את vsd שלוש אקו לב על ידי קרדיולגים בהפרש של שבוע מאקו לב הראשוני- גם לא ראו vsd סקירה שלישית - תקין ואין ציסטה כבר. הרופא אמר שאין צורך במי שפיר בכל מקרה היועצת גנטית כבר הספידה את ההריון ושלחה להפסקת הריון מתי שארצה (בכזאת קלות לצערי הרב) ושלחה למי שפיר שנקבע לעוד יומים כל כך מפחדת לעשות וממש מתלבטת אם לעשות ויש רופאים (אפשר לומר כולם) שאומרים לי שאם נשלל אין שום אינדיקציה למי שפיר והם גם לא רושמים המלצה( המצלה יש לי כבר ) אני כל כך לא יודעת מה לעשות ואני מיואשת כבר מפחדת שיהיה לי זיהום או ירידת מים או אם ביכלל שווה לעשות

שלום, אני חושב שקיבלת מספיק עצות ושמעת מספיק דעות. אין ברירה, עלייך להחליט. בהצלחה בכל החלטה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה