בדיקת סיסי שיליה....

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

25/11/2022 | 10:46 | מאת: רננה

היי ד"ר, בגלל נשאות של בעלי לגן למחלה מיוטוניה דיסטרופית , במכון הגנטי באיכלןב המליצו לעשות בדיקת סיסי שיליה אצלכם במרפאה. אני מאוד מפחדת ממחטים וכל הבדיקות הפולשניות הללו מלבד הסבירות להפלה שלא נדע מהבדיקה. האם ניתן לאלחש את האיזור של הדיקור או במידה וזה וגינלי לבצע תחת הרדמה מקומית? האם בדיקת מי שפיר פחות כואבת ומסובכת? אשמח שתעשה לי סדר ואןלי להרגיע אותי קצת..זה הריון ראשון שלי בת 33.

שלום, אין דרך לאלחש או לבצע תחת הרדמה באיכילוב. הבדקה הוגינלי לרוב לא כואבת. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

26/11/2022 | 08:48 | מאת: רננה

מדוע באיכילוב אתם יותר מעדיפים לעשות את הבדיקה וגינלית? המחקרים מראים שהסיכוי להפלה דןןקא שם גדןלה יותר

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה