חלבון עוברי במי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

01/08/2022 | 19:42 | מאת: מורן

היי שבוע 17+5 עשיתי לפני כשבוע מי שפיר בבלינסון והיום קיבלתי הודעה שהתקבלה תוצאה לחלבון עוברי במי שפיר האם התוצאה תקינה? ALPHA-FETOPROTEIN-AF 18.38 mcg/ml

01/08/2022 | 20:19 | מאת: מורן

אציין כי התשובה מופיעה באתר הכללית ולא קיבלתי תשובות נוספות חלבון עוברי שבוצע בבדיקת דם תקין

שלום, יש תשובה שמופיעה כ mom ולפיה אפשר לדעת אם הערך תקין לשבוע ההריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

03/08/2022 | 08:14 | מאת: מורן

בוקר טוב, בתשובה של החלבון עוברי שעשיתי בקהילה ראיתי שהMOM של הינו 0.91. תודה

תקין

05/04/2023 | 10:28 | מאת: ש

היי, גם אני קיבלתי תשובה כזו. את יודעת אולי מה המשמעות של התוצאה? זה לא מפורט בתשובה..

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה