לקראת דיקור מי שפיר- שואלת גם כאן כדי לקבל דעה נוספת

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

22/05/2022 | 13:05 | מאת: ליאל

היי אני חושדת שיש לי דלקת בשתן אז ביקשתי מהרופא בדיקה והביא לי גם בדיקת שתן וגם בדיקת צואה (לא הבנתי למה) יש לי דיקור ביום חמישי והבנתי שמסוכן לבצע במידה ויש דלקת בשתן ככל הנראה התשובות של בדיקת הצואה לא יגיעו עד הדיקור, רק של השתן יגיעו השאלה אם אני צריכה לחכות גם לתשובה של בדיקת הצואה אם אני לפני דיקור או מספיקה התשובה של בדיקת השתן? אשמח לעזרתך בבקשה

שלום, לא ברור לי מדוע שלחו בדיקת צואה ולכן לא יודע מה להגיד לך. בדרך כלל לא שולחים לבדיקה זו לפני דיקור מי שפיר. אני מציע להיוועץ ברופא שהפנה לבדיקה או ברופא/בית החולים המבצע את הדיקור. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה