תהייה לגבי נושא הבדיקות בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

16/05/2022 | 08:19 | מאת: עומר

היי אם בכל מקרה הסטטיסטיקה לא לטובת אף אחת - לא אלו שכל הבדיקות שלהן תקינות ולא אלו שהבדיקות שלהן לא תקינות למה עושים את כל הבדיקות האלו? למה לא פשוט לעשות רק מי שפיר וזהו? אני עושה למרות שכל הבדיקות שלי תקינות ובניגוד להסכמה של בן זוגי כי אני מבינה שרק הבדיקה הזאת היא אמינה .. אבל אני תוהה לעצמי בשביל מה עשיתי את כל הבדיקות? זה לא מיותר?

16/05/2022 | 14:05 | מאת: עומר

האם גם במי שפיר כמו בצ'יפ הגנטי יכולות לצאת תוצאות לא ברורות?

הבדיקות נועדול לאל שלא מתכוונות לבצע בכל מקרה דיקור מי שפיר. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

לא יודע למה הכוונה בבדיקת מי שפיר - בבדיקת מי שפיר מבצעים צ'יפ גנטי ויכולות להיות תשובות לא ברורות. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה