שאלה לגבי בדיקות מקיפות

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

01/05/2022 | 14:46 | מאת: עומר

היי האם אפשר לעשות גם מי שפיר גם צ'יפ גנטי וגם אקסום ? הכל זה במסגרת אותה בדיקה? של המי שפיר? אני פשוט מבקשת להוסיף את זה? ועוד שאלה- האם שני בני הזוג צריכים לחתום לפני בדיקת מי שפיר? כי בן הזוג שלי לא רוצה שאעשה כי הכל תקין אבל אני רוצה בכל זאת

שלום  בכל בדיקת מי שפיר מבוצע צ'יפ גנטי.  אפשר לבצע גם אקסום- אך כדי לבצע אקסום בארץ צריך קודם יעוץ גנטי.  רק האשה חותמת על דיקור מי שפיר- אין צורך בחתימת הבעל.  בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה