מי שפיר....שאלה הרת גורל

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

11/04/2022 | 20:20 | מאת: עומר

הי האם מומלץ לעשות בכל מצב ובכל מחיר בדיקת מי שפיר?? גם אם הכל תקין, אין היסטוריה חלילה, גיל 31

שלום, אין כאן כל מצב וכל מחיר. כל זוג צריך להחליט. גם לבצע וגם לא לבצע דיקור מי שפיר כרוך בסיכון: 1. סיכון של כ 1:110 לממצא בעל משמעות שיכולת לגלות בדיקור מי שפיר עם צ'יפ והילד יוולד עם הבעיה שלא התגלתה. 2. סיכון של 1:1000 בערך להפלה של עובר בריא בגלל הדיקור. אין כאן "בחירה נכונה" כי הסיכונים שונים. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה