פעילות ספורט לאחר דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

13/03/2022 | 10:17 | מאת: לילך

שלום, לפני 12 יום ביצעתי דיקור מי שפיר, תודה לאל עבר בסדר. כמו כן ברקע שליה מרגינלית שראו בסקירה ראשונה. לפני הדיקור הייתי עושה פעילות של הליכון כ- 30 דקות כ- 3-4 פעמים בשבוע. האם מותר לי כרגע לחזור לפעילות הזו לאחר הדיקור וכן כי איני יודעת מיקום השליה כעת בתקווה ועלתה אך איני יודעת תודה ושבוע טוב

שלום. ניתן לחזור לפעילות רגילה 12 יום לאחר דיקור. לדעתי כך גם בשליה מרגינלית אבל ממליץ להיוועץ ברופא מטפל לגבי המקרה הספציפי שלך. הוא זה שמכיר אותך. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה