דיקור מי שפיר עיכוב בקבלת התוצאות

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

17/01/2022 | 01:54 | מאת: שירן

שלום, לפני שלושה שבועות ביצעתי דיקור מי שפיר באסותא- בשל גילי (37 בקרוב). היום קיבלתי טלפון מאסותא שתוצאות הבדיקה יתעכבו בשל משהו שנוגע לתמיכה התאים(?) אני מודאגת מאוד, האם ישנו צפי לממצאים? מדוע התוצאות מתעכבות? משהו לא תקין? מה הכוונה תמיכת תאים? אציין כי עד כה, תוצאות שאר הבדיקות היו תקינות בעה.

שלום, כדאי שתבררי באסותא או אצל הרופא שביצע את הדיקור )אם הדיקור היה במסגרת פרטית(. הם יכולים לברר את הסיבה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה