ערכים של חלבון עוברי בבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

22/05/2021 | 17:23 | מאת: דניאלה

שלום , מה הערכים התקינים של חלבון עוברי במי שפיר בשבוע 19+6 הערך של הmom הינו 1.4 כאשר בסקר המשולש יצא 2.66 והופנתי לסקירה מכוונת וייעוץ גנטי מה המשמעות ולמה ההבדל

22/05/2021 | 21:01 | מאת: דניאלה

אדייק במי שפיר התוצאה של החלבון עוברי Afp 8.62 Pregn week median 7.4 Mom 1.16 בתבחין המשולש יצא 2.66 ב mom האם המי שפיר שוללים בוודאות בעיה במערכת העצבים?

שלום, אם ערכי חלבון עוברי במי השפיר תקינים- מקורו של הערך הגבוה בבדיקת הדם הינו שלייתי ולא מום עוברי. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה