שקיפות >סיסי שילייה> חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

27/01/2021 | 20:19 | מאת: מיכל

שלום דר, בת 40 שקיפות 3.7 ממ . אחרי סיסי שילייה וציפ גנטי - תקין. נשללה בעיה בכרומוזומים. סקירה ראשונה תקינה. חלבון עוברי 2.27 mom יתר הפרמטרים בתבחין המשלוש תקין. כרגע שבוע 17+6 האם בדיקת מי שפיר תשלול מומים? על מה עונה בדיקת מי השפיר שלא נענה בבדיקת סיסי השליה? האם סקירה מכוונת שוללת מומים במערכת העצבים ? כיצד להתקדם מפה ? תודה מראש וחג שמח מיכל

שלום מיכל, במקרה כזה של חלבון עוברי מעט גבוה- ההמלצה היא אולטרסאונד לסקירה מכוונת. זו לא סיבה לדיקור מי שפיר. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

30/01/2021 | 10:32 | מאת: מיכל

תודה רבה ד"ר

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה