התקבלה תשובה חלקית בבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

13/09/2019 | 09:43 | מאת: התקבלה תשובה חלקית בבדיקת מי שפיר

שלום, בשהץבוע 18 ביצעתי בדיקת מי שפיר ואתמול קיבלתי רק את התוצאה של בדיקת afp ( חלבון עוברי)התוצאה6.96 mcg/mL חיפשתי באינטרנט לא מצאתי משהו המעי תקינות הערך הזה

שלום, התוצאה שמבוטאת ב MOM זו התוצאה שניתן להתייחס אליה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

13/09/2019 | 18:03 | מאת: שירי

קודם כל תודה על המענה. דבר שני אני ר2 רוצה לדעת אם הטווח של התשובה תקין. אני יודעת שמה שניחשב זה mom. אבל חפרתי באינטרנט להבין וללמוד ולא מצאתי שום דבר שמראה טווח של תקינות לבדיקה בערך של mg/ml. אשמח רק לדעת כם זה נחשב תקין...תודה

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה