אורגזמה אחרי מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

02/03/2018 | 20:03 | מאת: אביגיל

עשיתי בדיקת מי שפיר ביום רביעי, היו כאבים והתכווצויות באותו היום וגם בחמישי . ביום שישי בבוקר התעוררתי מחלום שגרם לי לאורגזמה חזקה, וזרמתי.. ונגעתי בעצמי כדי לסיים... ובסיום נזכרתי שנאמר לי שאסור לי להתאמץ ואסור סקס אחרי הבדיקה. האם סיכנתי את העובר? אני עשוייה להפיל אותו כתוצאה מהאורגזמה? היו התכווצויות וקצת כאבים אחר כך במהלך היום. האם לנסוע למיון או לחכות ליום ראשון ולדבר עם רופא בקופ״ח?

שלום, אם יש לך התכוציות וכאבים עלייך לפנות לבדיקה. ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה