לידת תינוקת בארצות הברית

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

28/02/2018 | 20:01 | מאת: חיסונים

שלום רב בני וכלתי יעברו בעוד חודש לארצות הברית במסגרת עבודה. כלתי בהריון והיא אמורה ללדת בחודש יולי 2018. רציתי לדעת : 1.אילו חיסונים מקבלים התינוקות בארצות הברית והאם הם זהים לחיסונים שלנו בישראל. מעברם המתוכנן הוא לשנתיים. באם החיסונים אינם זהים לנו ולארצות הברית האם היא תחוסן גם בחיסונים של תינוקות בישראל. והאם יכולים להיות השלכות. על שאלות אלו אודה לתשובתך המסורה. בברכה לוסי יוסף

שלום, חיסוני ילדים הינו תחום של רופאי ילדים, ואני איני בקיא בתחום זה לצערי. תנסי לשאול בפורום המתאים. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה