בדיקת מי שפיר ויעוץ מי השפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

19/10/2017 | 13:11 | מאת: לילי

שלום. שאלתי היא: לאחר בדיקת חלבון עוברי נמצא יחס של 1:7500 {שזה תקין !?} המשכתי לסקירת מערכות ראשונה ושם נמצא "נקודה לבנה בחדר השמאלי של העובר " נאמר לי על מי שפיר {חשוב לציין שעברתי את גיל 35 ב4 חודשיים} אך הסיכונים מפחדים מאוד מה המשמעות של זה מי יכול לעזור לי ביעוץ חד משמעי מכיוון שכולם אומרים, כדאי, אולי, צריך ,מומלץ וגם כאלו שלא לא חייב זה יעלם ועוד הבלבול לא מטיב לי מה עלי באמת לעשות {זה ילד שני אחרי 12 שנה }? אשמח לתשובה והודה לך מראש הרבה תודה !!

שלום, נקודה אוקגנית מעלה את הסיכון לתסמונת דאון פי 1.5, כך שאם הסיכון שלך 1:7500, בנוכחות הנקודה הוא עולה ל 1:5000 - שזה סיכון לא גבוה. בכל מקרה אם את מעונינת ביעוץ עלייך לפנות ליועץ גנטי. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה