נסיעה לחו"ל לאחר דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

03/10/2017 | 14:44 | מאת: לילי

שלום רב, עקב תוצאות סיכון מוגבר בשקיפות העורפית, הקדמתי את דיקור מי השפיר בהמלצת הרופא, וכעת נוצר מצב שהבדיקה שלי היא שישה ימים בלבד לפני נסיעה לחו"ל שנקבעה כבר ממזמן. (נסיעה לאירופה, לשמונה ימים). האם יש סיכון בדבר? האם עלי לעשות מאמץ ולמצוא תור אחר, יותר רחוק מהנסיעה? (אצטרך למצוא רופא אחר ולא בטוח שיהיה קל למצוא מפני שמדובר ממש בשבועיים הקרובים, השאלה אם חשוב שאנסה) תודה!

שלום, אם בדיקור יעבור ללא בעיה אני לא חושב שצריכה להיות בעיה לנסוע. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה