האם דימומים קלים בתחילת ההריון מעלים סיכון בבדיקת מי שפיר?

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

29/09/2017 | 04:21 | מאת: מיכל

חוויתי פעמיים בסביבות שבועות 9עד10 דימום קל שנראה בעיקר בניגוב בתחילת ההריון למשך כשעתיים כל פעם, מעבר לדימום של השתרשות. לפי המועדים, לא מדובר בדימום של השתרשות. באולטראסאונד יום ויומיים אחרי כל דימום קל כזה לא מצאו סיבה לדימום. סקירה ראשונה תקינה. האם דימומים קלים בתחילת ההריון מעלים סיכון בבדיקת מי שפיר?

שלום, מקובל לחשוב שאם חלפו שלושה שבועות מהדימום האחרון-אין עליה בסיכון, כמובן אם אין ממצאים באולטראסאונד. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה