דיקור מי שפיר ולאחר מכן חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

14/07/2017 | 12:11 | מאת: שירה

שלום.אני בלחץ מכיוון ש.... אני בת 35 עשיתח מי שפיר טרם ישנה תוצאה. חלבון עוברי עשיתי אחרי המי שפיר כי שכחתי.כעת יש לי תוצאה של חלבון עוברי לא תקינה ומופיע בחלבון עוברי סיכון מוגבר לתסמונת דאון.אוףףףף מה אני עושה עכשיו אני ממש בלחץ.האם תשובה של מי שפיר היא הכי מדוייקת??

שלום, אין לך מה לדאוג. בדיקת מי שפיר היא הבדיקה המיימנה, ואם היית עושה את הבדיקה לפני מי שפיר - ההמלצה הייתה לבצע דיקור מי שפיר. תחכי לתשובה. בברכה ד"ד יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה