בדיקת מי שפיר בחשש ל cmv

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

04/07/2017 | 06:01 | מאת: עדי

שלום. אשמח למענה על מספר שאלות בנוגע לבדיקת מי שפיר בחשש לcmv 1. האם בדיקה כזו מסוכנת יותר מבדיקת מי שפיר רגילה היות ומבצעת בשבוע יותר מאוחר( סביב 21 22) והיות ונלקח יותר נוזל? 2. מדוע בחשש ל cmv אם לא מבצעים את הבדיקה בין 21 ל22 שבועות יש צורך לחכות עד שבוע 32? 3. תוך כמה זמן אמורות להתקבל תוצאות הcmvבבדיקה? תודה רבה ובשורות טובות

שלום, לדעתי אין צורך לחכות לשבוע 23. גם שבוע 21.5-22 טוב לבדיקת CMV. אין סיכון גדול יותר , לא בגלל שבוע ההריון ולא בגלל כמות המים שנשאבת. תשובות CMV במי השפיר מתקבלות תוך 3-4 ימים. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה