דיקור מי שפיר - שבוע

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

27/06/2017 | 11:41 | מאת: גילת

שלום, עקב נסיעה בלתי צפויה לחו״ל של הרופא שלי הוקדם לי דיקור המי שפיר לשבוע 16+4. האם זה מוקדם מדיי ועדיף לחפש מקום אחר? האם יש הבדל ברמת הסיכון בטווח המותר לבדיקה? תודה רבה

27/06/2017 | 11:52 | מאת: גילת

בנוסף ברצונינו להוסיף בדיקת פיש על מנת לקבל תשובה מוקדמת (הריון קודם הסתיים עקב תסמונת דאון). האם תשובת פיש היא אבחנתית ומדויקת בנוגע לתסמונת דאון כמו בדיקת התאים הרגילה? תודה

שלום, אם את רוצה לבצע גם צ'יפ גנטי - עדיף לחכות לשבוע 17+. פיש, או הבדיקה המהירה שמבוצעת היום QFPCR מדוייקת לגבי תסמונת דאון. בהצלחה.

28/06/2017 | 10:58 | מאת: גילת

תודה על התשובה! אבל מבחינת הסיכון הוא לא גדול יותר בשבוע 16 בהשוואה לשבועות 17-18? תודה

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה