חיסון אנטי די לאחר מי שפיר.

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

17/05/2017 | 21:00 | מאת: עמית

שלום סוג הדם שלי הוא a מינוס ושל בעלי o פלוס לפני 3 שבועות בדיוק קיבלתי חיסון אנטי די עקב נפילה היום עשיתי מי שפיר והרופא סירב לתת לי עוד חיסון אנטי די בטענה שהחיסון מלפני 3 שבועות עדיין תקף בכל מקרה אמר לעשות בדיקת נוגדנים ובעוד שבוע כשתתקבל התוצאה נעשה עוג חיסון אם יהיה צורך שאלתי היא האם אין סיכון בהמתנה של שבוע לאחר דיקור מי שפיר ללא החיסון?

שלום, ננוגדני D שניתנים בזריקה מחזיקים בגוף כ 12 שבועות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה