חלבון עוברי HCG שבגבול העליון של הנורמה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/03/2017 | 09:43 | מאת: ציפייה..

הי סקירה ושקיפות יצאו תקינות. בחלבון יצא HCG 2.99. זה החריב לי את הסטטיסטיקה ל1:380. עשיתי את הדיקור לפני יומיים. ממש בחרדות !! עד התוצאות.. לא מבינה הרי 2.99 זה אמנם גבוהה אבל זה עדיין בנורמה. אשמח להסבר קצר אודות HCG .

שלום. יכול להיות שתוצאות הבדיקות הבודדות תקנות אך החישוב הסטטיסטי בסיכון גבוה. HCG הוא הורמון המופרש מהשליה והוא אחד מההורמונים המשתתפים לחישוב הסטטיסטי ואי אפשר להסביר בדיוק כיצש הוא העלה את הסיכון לסיכון שחושב. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה