בדיקת NIPT איזו מומלצת

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

09/03/2017 | 12:18 | מאת: שמוליק

שלום שמענו על בדיקת NIPT ומודעים לכך שאינה מחליפה מי שפיר. יחד עם זאת בהנחה שרוצים לעשות בדיקת NIPT איזו המומלצות מבין המגוון הרחב הקיים (שכל אחד טוען שהוא הכי טוב) תודה

09/03/2017 | 15:37 | מאת: גבי

בהמשך לשאלה למעלה..גם אנחנו מבררים לגבי בדיקות ה-NIPT ונשמח לדעת יותר על בדיקת הגנומיטי שעליה קבלנו המלצות ממספר גורמים וחברים..הבנו שהיא הבדיקה המתקדמת מבין הבדיקות עם אחוזי הדיוק הגבוהים ביותר..נשמח להבין יותר ולדעת האם יש שבוע מומלץ שרצוי לעבור את הבדיקה הזו בהנחה שלא נעשה את בדיקת מי השפיר תודה מראש על תשובתך

שלום, לשיטות השונות יתרונות וחסרונות. הפורום המתאים לשאלה זו הינו פורום שעוסק ביבחון גנטי. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה