דיוק מי שפיר וצ'יפ גנטי במי שפיר?

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

09/02/2017 | 18:11 | מאת: נועה

1. מה אחוז הדיוק של מי שפיר ומה אחוז הדיוק של הצ'יפ הגנטי במי שפיר? 2. האם מקבלים תוצאה סטטיסטית או תקין/לא תקין? 3. האם יש סכנה מוגברת להפלה בעת ביצוע מי שפיר אם השליה קדמית?

שלום, לא הבנתי, דיוק למה? הבדיקה שמתקבלת הינה מדוייקת. ההשלכות קשורות לממצאים - יש ממצאים שב 100% תהיה בעיה מסויימת ויש ממצאים שהסיכון לקיום מחלה או חומרת המחלה משתנה. אין עליה בסיכון במקרה של שליה קדמית. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה