שאלה לגבי חלבון עוברי בבקשה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

30/01/2017 | 13:36 | מאת: סימה

היי שלום פעם ראשונה שאני כאן בפורום אשמח לתשובה מהירה ובכלל אם היא תרגיע זה בכלל יהיה מעולה :) שבוע 18 לאחר חלבון עוברי שיצא 2:11 שהנורמה הינה עד 2 בדף רשום חשש למומ בצינור העצבים עד כמה התוצאה גרועה והאם יש ממה לחשוש תודה מראש על התשובה...:)עוד שבועיים סקירה ממוקדת למערכת העצבים..אך אשמח לדעה ולהרגעה אם יש כזו, זה הריון ממש ממש חשוב לאחר הרבה שנים של ניסיונות והפריות...תרגיע אותי פליזזז

שלוםרב, 2.11 זה מעט מוגבר.הגבול הוא 2.0, כאשר עד 2.5 זה ערך מעט מוגבר. אם עשית סקירה מוקדמת תקינה - סיכוי סביר שלא ימצאו בעיה. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה