נפיל עןר לאחר 15 שנים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

10/08/2010 | 19:46 | מאת: חוה

שלום רב, לפני 15 שנים עברתי ניתוח שאיבת בטן ומתיחתה. בשנה האחרונה החלה נפילה של העור משני צידי הבטן. בנוסף בענין הטבור היתה "פשלה" הן בגודלו והן במיקומו, אשר הרופא סירב לתקן בטענה כי עלול להיות נמק. האם ניתן עתה לתקן את נפילת העור וגם את הטבור? בתודה חוה

שלום חוה, אכן שאיבת שומן יכולה לסייע רבות בעיצוב דופן הבטן, בתנאי שאיכות העור טובה. עם השנים, עקב ירידה באלסטיות העור, הריונות, שינויים במשקל, ובפיזור השומן בגוף, נוצרים מצבורי שומן לא אטרקטיבים ורפיון עור. מתיחת בטן הנה פתרון לעודפי עור בשפולי הבטן. בניתוח זה אנו למעשה מעצבים את דופן הבטן בצורה אטרקטיבית יותר, ובשלושה מימדים. זה כולל הסרת עור עודף,שאיבת שומן מיותר, הידוק של שרירי הבטן שנחלשו עם השנים ועיצוב של הטבור. אשמח לייעץ לך במרפאתי. 08-9778247 שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור