שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

10/08/2010 | 01:16 | מאת: שניר

שלום אני בן 23 וירדתי עד עכשיו משהו כמו 90 קילו,נשאר לי מלא עודפי עור ואני מתאמן כל יום , רציתי לדעת אם זה יעזור לעור להתכווץ או שאני זקוק לניתוח במקרה שלי...

שלום שניר, כל הכבוד על הצלחתך! כאשר נוצרים עודפי עור, הם לא צפויים להעלם עקב פעילות גופנית.עם זאת, פעילות גופנית חשובה מאוד למצב הרוח, שמירה על המשקל וחיזוק היציבה. הכירורגיה הפלסטית יכולה לסייע לך. אשמח לפגוש אותך במרפאתי 08-9778247. הקופות מסייעות לרוב במקרים כמו שלך במימון לפחות חלק מהאזורים הרלוונטים.

20/02/2011 | 00:18 | מאת: שניר

אני מתקשר למספר שהשארת לי ואתמיד תפוס כבר חודש +

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור