קפלי עודפי עור בבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

06/07/2010 | 09:25 | מאת: רונית

ד"ר טלי שלום שמי רונית ואני בת 43 חברת קופ"ח מכבי קראתי כאן כמה מהשאלות והתגובות וראיתי שקופת חולים עשוייה לאשר ניתוח במימון להסרת קפלי עור לאחר הרזייה רק אם יש סיבוכים דלקטיים וכיוצא בזה האם אני טועה? לפני כחמש שנים שקלית כ 120 ק"ג ובתקופה הזו השלתי ממשקלי 50 קילו תוך ליווי של דיאטנית ופעילות גופנית אינטנסיבית שהפכה אצלי היום לדרך חיים - כלומר שינוי באורח החיים תוך שמירה כבר כשלוש שנים על המשקל הנוכחי. אבל לצערי ולמרות העבודה בחדר הכושר נותרו אצלי קבלי עור עודפים בבטן התחתונה שמפריעים לי ביותר! נכון אמנם מבחינה אסתטית זה מפריע הרבה יותר אבל חשוב לציין שהקפלים העדפים האלה והמיקום שלהם יוצרים כובד באזור ולעיתים יש תחושה לא נעימה שכאילו הבטן מושכת כלפי מטה. יש לי תחושה שההשג הזה של ירידה סוף סוף סמשקל לא שלם.... האם יש טעם לנסות לבקש השתתפות במימון ניתוח כזה? אודה לך על תשובתך רונית

שלום רונית, כל הכבוד על הירידה במשקל! מאוד נדיר שלאחר ירידה גדולה כ"כ לא יהיו תלונות כלשהן של עודפי עור. עודפי עור אלו קרוב לודאי קיימים באזורים שונים, אולם התלונה השכיחה הנה באזור הבטן. בהחלט צפוי שמכבי יסייעו לך לטפל בבעיה של עודפי עור המפריעים רפואית או תפקודית. אשמח לראותך במרפאתי במרכז רפואי אסף הרופא ולהסביר לך בפרוט, ולצייד אותך במכתב סיכום עימו תפני לועדה המאשרת במכבי. אנא תאמי פגישה בטלפון 08-9778247, טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור