טיפולים בקרינה לעור רפוי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

30/06/2010 | 14:23 | מאת: טובה

הורדתי 30 ק"ג לאחר ניתוח בריאטרי ואני מקווה להוריד כ 15 ק"ג נוספים. אני בת 46 בעוד הבטן נראת טוב התחיל לי כבר עור רפוי בירכיים (בעיקר הפנימיות). מכיוון שלא מדובר בקפלים ממש רציתי לשמוע מה דעתך על טיפול אולטראסואמנד בעוצמה גבוהה (אולטראשייפ?) נמוכה (בלה קונטור) וגלי רדיו (וולה שייפ)- האם הם יתאימו למצב קל של עור רפוי וצלוליט (ברור שאם יתפתחו קפלים ממש זה לא יספיק*

שלום טובה, אני מבינה את דאגתך הרבה בשל רפיון העור, אולם כל טיפול לא פולשני שתעשי בשלב זה לדעתי נדון לכשלון ויעלה לך הרבה מאוד כסף. בנוסף, אין טעם להשקיע עכשיו, בשלב בו לא ירדת למשקל הסופי. את מוזמנת להגיע אלי לייעוץ, הביקור במרפאתי במרכז רפואי אסף הרופא אינו כרוך בתשלום. בברכה, טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור