בגד אלסטי פלג גוף תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

16/06/2010 | 14:46 | מאת: א.

שלום ד"ר אני עומדת לעבור ניתוח הוצאת עודפי עור בבטן בגב ובעכוזים ולשם כך התבקשתי לרכוש בגד אלסטי לפלג גוף תחתון עם ריצ'רצ' מכל צד לאחר הניתוח. האם יש לך מושג איפה ניתן לרכוש אותו, אני תושבת הצפון וגם האם קופ"ח עם ביטוחים משלימים (מאוחדת) משתתפת בעלות הבגד שהבנתי עולה כמה מאות שקלים..? תודה מראש

שלום לך, הקופות לרוב מסייעות ברכישת פריטים פשוטים כמו חגורת בטן. אני ממליצה שתבדקי בסניף הספציפי שלך. טווח המחירים די רחב לביגוד ספציפי זה ובדרך כלל בגד כזה עולה מאות שקלים ונקנה באופן פרטי. שיהיה לך בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור